BAŞKAN UĞUR FIRAT’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Kuyumcular Odası başkanı Uğur Fırat’a, Gaziantep Kuyumcular Odası başkanı Sedat Özdinç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

Gaziantep Kuyumcular Odası tarafından düzenlenen 15. Ortadoğu “Altın, gümüş, Mücevher Fuarı” Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açıldı.

Açılışa Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Kuyumcular odası başkanı Sedat Özdinç, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep Valisi Sayın Gül’den sonra konuşma yapan Özdinç; “Altın her zaman bir yatırım aracıdır. Fakat gençlerimiz teknolojiyi altından daha fazla kullanıyor. Özel günlerde teknolojiye verilen para 500 bin lirayken altına ayrılan para 100 bin lira civarında. Bu anlamda altın kullanımı özellikle gençlerimize tavsiye ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından İskenderun Kuyumcular Odası başkanı Uğur Fırat’ı katılımından ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek üzere kürsüye davet etti.

Özdinç, plaketi takdim ederken; “Yıllardır desteğini ve katkılarını bizden esirgemeyen Sayın Uğur Fırat’a katılımı ve destekleri için sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Teşekkür ’ün ardından İskenderun Kuyumcular odası başkanı Uğur Fırat; “Altın piyasasının yükselişte olduğu şu dönemde bu tür fuarların teşviki artırmak, piyasayı göz önünde bulundurmayı ve dünyaya açılmak için önemli bir fırsat olduğunu desteklerimin ve katılımlarımın daimi olduğunu bilmenizi isterim” sözlerine yer verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>