5 TEMMUZ İSKENDERUNSPORDA TRANSFER ATAĞI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL)mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor transferde hız kesmiyor.

Kulübün yeni transferleri düzenlenen törenle 5 Temmuz İskenderunspor ile sözleşmelerini imzaladılar.

İskenderun Belediyesi brifing salonunda gerçekleştirilen imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan yardımcıları Ahmet Keskin, Futbol Şube sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu, kulüp yöneticisi Suat Alpaydın ile Altyapı sorumlusu Ergün Saydam katıldı.

Düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hedeflerinin başarılı bir sezon geçirmek olduğunu belirterek,” Ben öncelikle yeni transferlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teknik heyet, kulüp yönetimi, sporcularımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ekip ruhu içerisinde çalışmalarını diliyorum. Azimle gayretle hep birlikte güzel bir sezon için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” dedi.

Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ise sportif başarıya büyük önem verdiklerini belirterek,” Sizlerden birbirinize kenetlenmenizi istiyoruz. Eski sporcularımız ile yeni sporcularımızın kaynaşarak her zaman dayanışma içerisinde olacaklarına inanıyoruz. Sizlere çok güveniyoruz. Bu ekiple başarılı olacağımıza inanıyoruz. Güzel ve başarılı bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

7 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Yapılan konuşmaların ardından dış transferde Seyfettin Özer (Kaleci),Ali Yıldırım (Forvet),Ali Kurt (Kanat),Haşim Ateş (Orta Saha),Sefer Mert Buldu (Orta Saha),iç transferde ise İzzettin Ekin (Orta Saha),İzzetin Özer (Orta Saha) ile sözleşme imzalandı.

İmza atan futbolcular ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek sezonu başarı ile tamamlayacaklarını belirttiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>