LİMAN CADDESİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından modern şehircilik esasları doğrultusunda ilçe genelinde çalışmalar devam ediyor.

Samandağ Belediyesi ekipleri tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı Yeni Mahalle Liman Caddesi’nde temizlik ve düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın talimatları ile Samandağ Belediyesine bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parke kaplama, temizlik ve tesviye çalışmaları sürdürülüyor. Yapım ve onarımı gerçekleştirilen cadde ve sokaklar ile Samandağ’ın görünümü değişiyor.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada; “ Belediye ekiplerimiz iki gündür Yeni Mahalle Liman Caddesi’nde temizlik çalışmalarını sürdürüyorlar. Temizlik çalışmalarının ardından vatandaşlarımızın yolda daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için kaldırım (yürüyüş yolu) çalışması gerçekleştireceğiz. Her gün yüzlerce insanın kullandığı bu yolu yeni yüzüne kavuşturacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” İfadelerine yer verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>