İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 04.07.2019 Perşembe günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan görüşülerek karara bağlanacak.

Gündem maddeleri ise şöyle :

1- Bitişik Mıntıkası 1321 ve 1323 nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

2- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve görüş talebi istemi ile; Sarıseki Mıntıkası 2028 ve 2029 nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım imar planı teklifi hakkında meclis tarafından gerekli görüşün alınması hususundaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

3- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve görüş talebi istemi ile; Sarıseki Mıntıkası 2028 ve 2029 nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi hakkında meclis tarafından gerekli görüşün alınması hususundaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

4- İptal edilen İskenderun Kent Merkezi ve yakın çevresi imar planının mahkeme karaları doğrultusunda yeniden düzenlenerek yaklaşık 3250 Ha alanda 1/1000 Ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>