BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN EMEKLİ PERSONELE PLAKET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesinden emekli olan 3 personele yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

İskenderun Belediyesi tarafından emekli olan 3 personel için İskenderun Belediyesi meclis salonunda bir tören düzenlendi.

Törene, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, , birim müdürleri, emekli olan personeller ve belediye çalışanları katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi olarak halka hizmet için çalıştıklarını belirterek,” bizler burada büyük bir aileyiz. Arkadaşlarımıza da şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, özel hayatlarında ve aile hayatlarında hepsine başarılar diliyorum. Mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Emekliliğinizde hayırlı olsun “dedi.

Başkan Tosyalı, yaptığı konuşmanın ardından emekli olan 3 personele bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Emekli olan belediye personelleri ise düzenlenen tören dolayısı ile belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini iletti.

Yapılan konuşmaların ardından emekli olan belediye personelleri yıllarca birlikte görev yaptıkları mesai arkadaşları ile vedalaştılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>