BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: İSKENDERUN-ARSUZ İKİ KARDEŞ ŞEHİRDİR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun ve Arsuz’un iki kardeş olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesinin düzenlemiş olduğu 3. Doğa ve Su Sporları Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinlere katıldı.

İlk olarak protokol üyeleri birlikte 3.Doğa ve Su Sporları Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kortej programına katılan Başkan Fatih Tosyalı daha sonra Arsuz 3.Doğa ve Su Sporları Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Motocross ve Off road gösterilerini protokol üyeleri ile birlikte izledi.

Başkan Fatih Tosyalı daha sonra festival alanında düzenlenen Asfalt Motorları gösterilerini izleyerek ardından protokol üyeleri ile birlikte stantları ziyaret etti.

ARSUZ-İSKENDERUN BİR BÜTÜNDÜR

Düzenlenen etkinlikler ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Arsuz-İskenderun bir bütündür. İç içe geçmiş iki ilçedir. Çoğu vatandaşlarımızın iş yeri İskenderun’da evi Arsuz’dadır. Bölgeyi birlik, bütünlük içinde geleceğe taşınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.Bu çerçevede Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesinin düzenlemiş olduğu 3. Doğa ve Su Sporları Festivalinde emeği geçenleri tebrik ediyor, festivalin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>