Kadın Girişimciler Kurulu Arsuz Belediye Başkanı Güven’e Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu yönetimi Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyeleri Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’e çiçek takdiminde bulunarak yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, “Hatay’ın turizm şehri Arsuz’un gelişmesi adına yaptığınız çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Arsuz’da Kadın Girişimciliği yaygınlaştırmak ve el emeği göz nuru ile ekmeğini kazanmak isteyen kadınlarımıza yönelik çalışmalar yapılması konusunda yanımızda olduğunuzu biliyoruz. Bu kapsamda Arsuz Festivalinde Girişimci Kadınlarımıza destek olmanız bizleri mutlu edecektir. Bu vesile ile Yönetim kurulum adına yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ise, Kadın Girişimcilerin ülke ve bölge ekonomisine önemli katkı sağladığına vurgu yaparak; “Arsuz Belediyesi olarak girişimci kadılarımıza her zaman destek olmaktayız. Arsuz Festivali başlıyor ve Fuar alanımızda Girişimci kadınlarımızı da görmek bizleri mutlu edecektir. Festival kapsamında şehrimizin ekonomik, turizm ve kültürel yönden gelişmesi ve böylesi sosyal faaliyetlerde sizleri aramızda görmek bizleri de mutlu edecektir. Bu vesile ile kendi alın teri ile çalışarak evine ekmek götüren Girişimci Kadınlarımızı da tebrik ediyorum. Her zaman Girişimci Kadınlarımızın yanında olduğumuzu da belirtmek isterim” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in ziyaretinde TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, İTSO Genel sekreteri ve İl Kadın Girişimciler yönetim kurulu üyesi Figen Gül Dönmez, yönetim kurulu üyeleri Canan Gürpınar, Gülser Yiğit, Sonay Aykut, Nidal Uçar yer aldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>