KARABÜK VE ZONGULDAK VALİLERİNDEN BAŞKAN TOSYALI’YA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bir dizi ziyaret programı kapsamında kentimize gelen Karabük Valisi Fuat Gürel, Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş ve Kamu-Sanayi-Üniversite ( KUSİ) heyeti İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,” Değerli valilerimiz İskenderun ve il genelinde demir-çelik sektöründeki güncel gelişmeler hakkında bir dizi çalışma ziyaretinde bulunmak için kentimize geldiler. Bizlerde kıymetli Valilerimize ve beraberindeki heyete eşlik ediyoruz. Konuklarımıza kentimiz hakkında ve belediyemizin faaliyetleri hakkında bilgiler aktardık. İskenderun’un demir çelik üretimi konusunda Türkiye’de önemli bir üretim merkezi olduğu ifade ettik ”dedi.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş ve Kamu-Sanayi-Üniversite ( KUSİ) heyeti ise İskenderun’da olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek,” İskenderun denizi, limanları ve sanayisi ile önemli bir potansiyele sahip. Karabük ve Zonguldak’ta da demir çelik üretimi konusunda önemli çalışmalar yapılmakta. Kentler arası işbirliği küreselleşen Dünya’da çok önemli. Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı belediye başkanımız Fatih Tosyalı’ ya çok teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştular.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı konukları ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>