İSKENDERUN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi yaz spor okulları belediye sahil kompleksinde düzenlenen törenle başladı.

Düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından düzenlenen törende bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğin başarılı sporcularını yetiştirme gayretinde olduklarını belirterek,” çocukların yaz dönemini verimli ve keyifli geçirmeleri için gerekli çalışmaların tamamlandı. Çocuklar için yapılacak her hizmette biz varız. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla bu yaz spor okullarını düzenledik. Ücretsiz Yaz Spor Okulları kapsamında birçok branşta eğitim verilecek” dedi.

Bu kurslardan geleceğin sporcularının da yetiştiğine dikkati çeken Başkan Fatih Tosyalı, “7’den 70’e tüm vatandaşlara spor yaptırabilmek için tüm imkânlarını seferber etmeye devam edeceğiz. Bizler toplumun her kesimine hizmet götürme gayretindeyiz. Hizmetlerimiz bundan sonrada devam edecek. Bizlere bu kurslarda destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi.

Ardından Başkan Fatih Tosyalı, tek tek sporcularla ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>