BAŞKAN FATİH TOSYALI VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love


 

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “halkımıza hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz ”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların belediyeyi ziyaretleri esnasında kendisine iletilen sorunları çözüme kavuşturuyor.

Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Fatih Tosyalı,” Vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyor belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm buluyoruz. Halkımıza hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda vatandaşlarımıza en iyi vermenin gayretindeyiz. İletilen sorunları ve çözüm yollarını yine vatandaşlarımız ile birlikte istişareler sonrasında ortaya koymaya özen gösteriyoruz ”dedi.

Katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla, ortak aklı harekete geçirdiklerini belirten Başkan Tosyalı,” Şimdi yoğun iş temposundan fırsat buldukça hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Halkımız ile iç içe bir şekilde yaşanılan sorunlara çözüm üretilmesinin yanı sıra, vatandaşlarımız tarafından hizmetlere ilişkin bizlere oldukça güzel önerilerde sunuluyor. Vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini söyleyen vatandaşlar ise Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>