BAŞKAN FATİH TOSYALI KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi noktasında toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü belirtti.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Bakanlık müfettişleri, Hatay Barosu başkan yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı ve Yönetim kurulu üyesi Av. Mehmet Bilgili, Söz Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Şehmus Aslan, Emekli Danıştay Başsavcımız Sn. Halil Yılmaz belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,” Kentimizin geleceği noktasında üniversitemizden gelen her türlü öneriye, fikre büyük önem veriyoruz. Bu konuda kamu kurum ve kuruluşlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Onlardan gelen talep öneri düşünceleri önemsiyoruz. Halka hizmet noktasında hepimiz yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde olmalıyız. Bizlerin üzerine düşen görev neyse onu gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Temennimiz, birlikte güzel şeyler ortaya çıkarmaktır.  Hemşerilerimizin hayır duasını almak kadar güzel bir şey olamaz. Bizim için en büyük mutluluk budur. Rutin belediyecilik hizmetlerin yanında İskenderun’un çehresini değiştirecek adımları hep birlikte atacağız Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır. Şu an şehrin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor ” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı konukları ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>