BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI:İSKENDERUN’A DEĞER

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar kısa bir süre içerisinde çalışmaları ile göz dolduran belediye başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun’u her anlamda hak ettiği yere hepbirlikte taşıacaklarını belirtti.

5 TEMMUZ FESTİVALİ ÇOŞKU İLE KUTLAMAK İSTİYORUZ

Bu anlamda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,”rutin belediyeclik hizmetlerinin yanında sosyal,sportif,sanat ve kültürel anlamda da bir çok etkinlik düzenliyor ve düzenlemeye devam edeceğiz.Tüm ekiplerimiz kentin bölgesinde halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun bir gayret gösteriyor.Bunların yanısıra da sosyal belediyelik çalışmalarımıza sürdürmekteyiz.İskenderun’da uzun yıllar sonra yeniden 5 Temmuz festivali çoşku ile kutlamak istiyoruz “dedi.

SANATÇILARIMIZ BELLİ OLDU

5 Temmuz Kültür,sanat ve turizm festivali için tertip komitesinin kurulduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Dolu dolu bir festival için gayret gösteriliyor.5 Temmuz gecesi Bülent Serttaş, 6 Temmuz Derya Uluğ ve 7 Temmuz’da ise Merve Özbey & Erdem Kınay  Atatürk anıt alanında sahne alacaklar.Bunun yanı sıra çeşitli sportif turnuvalar ,çeşitli etkinler düzenlenecek.Bu konuda bilgilendirmeler ayrıntılı bir şekilde yapılacak.Tüm bu çalışmalar kentimiz için halkımız için.İskenderun’a değer.Halkımız tüm etkinlere davetlidir. “şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>