GENEL MÜDÜR ÇAPARALİ, GASKİ GENEL MÜDÜRÜ SÖNMEZLER’İ AĞIRLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü(GASKİ) Hüseyin Sönmezler’i ağırladı.

HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ile Daire Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette insan sağlığı ve geleceği için yapılan yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Genel Müdür Sönmezler’in Gastronomi Şehri ve EXPO 2021 ev sahibi Hatay’a ve HATSU’ya gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden Genel Müdür Çaparali, Hatay’ın Büyükşehir olmasından bu yana sağlık ve çevre odaklı yapılan altyapı ile arıtma tesislerine yönelik bilgiler verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde Hatay’a 5 yıllık süreç içerisinde 2030 km içme suyu, 1120 km de kanalizasyon ile yağmursuyu yatırımı yaptıklarına dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, atık suları arıtıp doğamıza temiz şekilde deşarj etmek için de 9 adet yeni atık su arıtma tesisi kazandırdıklarını belirtti.

Ülkemizin ve ilimizin kalkınması için yapılacak tüm yatırımlarda ilgili tüm kurumlar ile istişare halinde olmaktan kaçınmayacaklarının altını çizen Çaparali, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür etti.

GASKİ Genel Müdürü Sönmezler, HATSU Genel Müdürlüğü’ne yapmış olduğu ziyarette yapılacak istişarelerden memnun kalacağını belirterek, Genel Müdür Çaparali’ye teşekkürlerini iletti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>