BÜYÜKŞEHİR HALK OYUNLARI EKİBİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi 18-19 Haziran tarihleri arasında Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen 2019 yılı İsmail Börü Minikler Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve toplam 12 ilden gelen minik oyuncular kendi yörelerinin oyunları ile birincilik için yarıştığı şampiyonada Hatay temsilcisi sıralamada 10.’uncu oldu. Kısa bir çalışma programı neticesinde sürekli final müsabakalarında yer alan halk oyuncuları ile aynı kategoride yarışan HBB Halk Oyunları Ekibi, Hatay isminin ulusal arenada duyulmasına vesile oldu.

HBB HALK OYUNLARI TAKIMI 15 YIL SONRA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

Şampiyona ile Hatay’ın, 15 yıl aradan sonra ilk kez Türkiye Şampiyonası’na katılmasının büyük bir başarı olduğunun altını çizen HBB Halk Oyunları Antrenörü Güler Bayraktar, desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden’e ve kalpleri küçük ama başarıları büyük olan minik halk oyunları ekibine teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>