5 TEMMUZ FESTİVALİN İLK KONSERİ SOYDAN SOYDAŞ’DAN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun’da uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla gerçekleşecek olan 5 Temmuz Kültür ,Sanat ve Turizm Festivali, Millet Parkı’nda düzenlenen Soydan Soydaş konseriyle start aldı.

Festivali, sahil şeridi ve Atatürk Anıt Alanıyla sınırlı tutmayan, kent genelinde yapılan kültür-sanat ve spor etkinlikleri ve konserlerle halka tamamına ulaşmayı amaçlayan İskenderun Belediyesi, millet parkındada çeşitli konserler düzenliyor.

Uzun bir aradan sonra ilk kez açık alanda düzenlenen konserde vatandaşlar Soydan Soydaş’ın okuduğu şarkılarla coştular.

7’den 70’e yüzlerce kişinin izlediği Soydan Soydaş konserinde vatandaşlar , festivali yeniden hayata geçiren ve sanatçıları halkla buluşturan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Okuduğu rock ve pop şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan Soydan Soydaş, sesi ve sahne performansıyla herkesi büyüledi.

Gece boyunca Sanatçı Soydan Soydaş, şarkılarını okumaya devam ederken, bir çok şarkısına vatandaşların da eşlik etmesini sağlayarak coşkuyu büyütmeyi başardı.

Düzenlenen konser gece boyunca devam ederken vatandaşlar Soydan Soydaş’ın söylediği bir birbirinden güzel şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen konsere Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal,Kültür Müdürü Suat Nesim Sarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>