Yükseliş Koleji Lise Öğrencileri Rusya Ziyareti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü ve Rusya 263 No’lu St. Petersburg devlet okulu ortak projesi çerçevesinde gerçekleşecek olan öğrenci değişim ve kültürel etkileşim gezisine, öğrencilerimiz velileri ile vedalaşarak Rusya’ya hareket etti.
Gezi sırasında öğrencilerimiz Türkiye Cumhuriyeti Moskova büyükelçiliğine ziyarette bulunup, Türk Filmleri Haftası münasebeti ile Rodina Sineması’nda “YOZGAT BLUES” filmini izleyecekler, Rus öğrenciler eşliğinde Rönesans Holding IK ekibi ile “Meslek Seçimi ve Uluslararası Şirketlerde Kariyer.” konulu toplantıya katılacak, 263 Nolu St. Petersburg devlet okulunda çeşitli kültürel faaliyetlere birlikte katılarak etkileşimde bulunacaklar, St. Petersburg ’ta şehir yürüyüşünün ardından tekne turunda eğlenip, gece 00:00 de Bakır Süvari heykelinin yanından köprülerin açılışını izleyerek Beyaz Gece gezisini tamamlamış olacaklar.
24 Haziran Pazartesi günü Türkiye’ye dönecek olan öğrencilerimize Genel Müdürümüz Aykut Davut Öktem iyi yolculuklar diledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>