AK PARTİ’DEN İSKENDERUN BELEDİYESİ SOSYAL MARKETİNE DESTEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri İskenderun belediyesinin sosyal marketi çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İlçe teşkilatımızın bir süre önce başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde toplanan giysi ve ev eşyaları İskenderun belediyesi sosyal marketine teslim edildi.

İskenderun Belediye Başkan vekili Mehmet Ali Dokuzoğlu, yardım ürünlerini teslim alırken, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve ilçe destekleri için teşekkür etti.

Sosyal Market uygulamasının devam ettiğini belirten Dokuzoğlu, sosyal marketin kapılarının hem ihtiyaç sahiplerine hem de yardımseverlere açık olduğunu sözlerine ekledi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ise “Güzel bir kampanya gerçekleştirdik. Hem kıyafetler hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için üyelerimiz tarafından toplanan çeşitli eşyaları teslim ediyoruz. Bu anlamda Sosyal Market uygulamasını başarıyla sürdüren Belediyemize teşekkür ediyorum. Yaptığımız yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor olduğunu bilmek bizleri daha çok teşvik ediyor” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>