İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanlığına İbrahim Açıkgöz yeniden seçildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

İbrahim Açıkgöz;  “Belen Otoban üstünde Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlığı karsında kurulacak olan yeni sanayi sitesi için üyelere müjdeli haberi vererek; “Buradan üyelerimize müjdeyi vermek istiyorum. Orası artık İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinindir” dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde İbrahim Açıkgöz Güven Tazeledi

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Açıkgöz Genel kurulda güven tazeledi.

Sanayi Aşevinde düzenlenen Genel Kurula, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Erol Akın, Esnaf Oda Başkanları, dernek yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafları katıldı.

Genel kurulda söz alan İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz Sanayi esnafına müjdeli haberler vererek; “İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi olarak yapmış olduğumuz çalışmalar artık bu işe ne kadar önem verdiğimizi göstermektedir.  10 sene önce Bakanlığın tahsis ettiği Karapelit mahallesi Çöp fabrikası ve mezarlığın karşısındaki bölgede İskenderun’a yakışır modern bir Sanayi Sitesi kurulması için çalışmalar yapmaktayız. İskenderun Belediyesi, Belen Belediyesi, Milli Emlak, Kadastro, Büyükşehir Bakanlık olmak belirlenen yerin en uygun yer olduğu artık bilinmektedir. Buradan üyelerimize müjdeyi vermek istiyorum. Orası artık İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinindir. Artık oraya Küçük Sanayi Sitesi diyebiliriz. Bu gün buradan üyelerimize bu müjdeyi vermenin onurunu yaşıyorum.  Gerek İskenderun Belediyesi, gerek Belen Belediyesi Kurulacak olan Yeni Sanayi sitesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Şu an hükümetin çıkartacağı protokolü bekliyoruz. Gelen protokolün ardından Kooperatif ve Belediyeler ile anlaşma yapacağız. Bize düşen görev, birlik ve beraberlik içerisinde    Kooperatifi canlı tutmak, genel kurulu yapmak, üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak, sorunların çözümü noktasında çaba sarf etmekteyiz. Sanayi Esnafımıza daha modern altyapısı tamamlanmış bir Sanayi Sitesine kavuşmaları için  Antakya, Belen, Adana, Ankara yollarına düşüyor, bu işin çözümü için çareler arıyoruz.  Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel şeyler olacağına inanıyorum. Hedefimiz tüm sanayi esnafımız ile birlikte güç birliği oluşturmaktır. Bu vesile ile Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan Genel Kurulda,  oy birliğiyle mevcut Başkan İbrahim Açıkgöz   yeniden İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı olurken, yönetim kurulu üyeliğine ise, Mehmet Zorlu, Vecih Altun, İbrahim Parmaksız, Hasip Yıldırım, Fuat Yetimoğlu ve Cemil Bilgin oy birliğiyle seçildiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>