ÇOCUKLAR KARNE SEVİNCİNİ GASTRONOMİ EVİ’NDE YAŞADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Açıldığı ilk günden bu yana birbirinden nitelikli sosyal sorumluluk projeleri ile şehrin vizyonuna yön veren UNESCO Hatay Gastronomi Evi, 14 Haziran Cuma günü ‘Karne Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Hatay’ın zengin yemek kültürünü şehre gelen misafirlere başarılı bir şekilde tanıtan UNESCO Hatay Gastronomi Evi bir ilke daha imza attı. Karne Festivali çerçevesinde Semt Sanat Atölyesi’nin başarılı sanatçıları tarafından sahneye koyulan ‘Ağaçların Perili Rüyası’ adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu miniklerden tam not aldı.

Çocuk oyununun ardından gerçekleştirilen animasyon gösterileri, sosis balon ve birbirinden eğlenceli oyunlar ile buluşan çocuklar karne heyecanını doya sıya yaşadı. Eğlenceli günün sonunda veliler anlamlı etkinliğe vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>