İSKENDERUN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi yaz spor okulları kayıtları büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kayıtların başladığı günden itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gören spor okullarında farklı branşlar da yüzlerce sporcuya eğitim verilecek.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek,” çocukları spor çatısı altında ahlaklı, dürüst ve sağlıklı birer insan olarak yetişmeleri çok önemli. Yaz spor okulu çocukların sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerini ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkân sağlayacak. Kurslarımız 24 Haziran’da başlıyor. 30 Ağustos’a Kadar devam edecek ”dedi.

YOĞUN İLGİ VAR

7-15 yaş arası ‘Ücretsiz Yaz Spor Okulları’ için yoğun bir ilginin olduğunu belirten Başkan Tosyalı,” Spor okulları yaz tatilinde olan öğrencilerin farklı branşlar da kendilerini geliştirebilecekleri ve boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilecekleri bir faaliyet. Belediye olarak gençlerin spor yapabilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Spor sağlıklı bir bedenin ve ruhun oluşabilmesi için vazgeçilmez bir unsurdur ”şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>