BAŞKAN GÜVEN, ANTAKYA’DA BİRTAKIM ZİYARETLERDE BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli Kurum ve Kuruluşlarda bir takım görüşmeler yaparak, Arsuz ile ilgili sıkıntı ve isteklerini iletti.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan’ı ziyaret ederek, Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde gerçekleştirilen altyapı ve yol çalışmalarıyla ilgili sıkıntıları dile getirdi.  Dere ıslahları, Yeni Yolların Açılması ve özellikle Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde altyapı çalışmalarının bittiği yerlerin hızlı bir şekilde asfaltlanması yönünde fikir birliğine varıldı. Bölge halkının mağdur olmaması için büyük çaba içerisinde olduklarını belirten Genel Sekreter Tazeaslan, bu konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve eksik kalan yerlerin en kısa zamanda tamamlanacağını ifade etti. Ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şevki Terin ve Zabıta ve Sağlık İşleri Daire Başkanı Ahmet Kilisliyi makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Güven, ilçe halkının en çok şikâyet ettiği konu olan sivrisinek ilaçlaması ve alınabilecek ek tedbirlerle ilgili taleplerini ileterek, en kısa zamanda çözüleceğinin sözünü aldı.

Hatay Defterdarı Hasan Gümüş ve İl Milli Emlak Müdürü Akif Yurtalan’ı da ziyaret eden Asaf Güven,  burada da bazı görüşmeler yaparak,  Arsuz ’la ilgili sıkıntıları dile getirdi. Arsuz sahili, Madenli, Hüyük, Hacıahmetli ve Gözcüler ’de bulunan hazine arazileri ile ilgili taleplerini iletti. Bu bölgelerdeki sıkıntıların en kısa sürede çözülmesi yönünde görüş birliği sağlandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>