RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ramazan Bayramı münasebeti ile Kaymakamlıkça Bayramın birinci günü saat 12:00’da Halkla Bayramlaşma töreni düzenlendi. Belen Belediyesi Şehitler Abidesi Sosyal tesisinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni; Kaymakam Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Gazilerimiz ve halkın katılımında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma töreni; Kaymakam Baskın, Belediye Başkanı Gül ile Hatay Milletvekili Özel’in katılımcıların Bayramlarını tebrik konuşmaları ve törene katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etmeleri akabinde, yapılan ikramlar ile protokolün katılımcılarla bayramlaşarak uğurlamaları ile sona erdi.

Bayramlaşma töreni sonrasında, Kaymakam Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutan V.Muharrem Ceylan, Emniyet Amir V.Mehmet Karcı ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bakır ile birlikte Fatih Mahallesinde ikamet eden Şehit Polis Murat Akbulut’un eşi Serpil Akbulut’u ve Bakras Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ahmet Özdemir’i hanelerinde ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladılar.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>