BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI AK PARTİ’DEKİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı dolayısı ile AK Parti İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Düzenlenen bayramlaşma törenine eski  Hatay Milletvekillleri Orhan Karasayar,Mehmet Soydan  ,AK Parti ilçe başkanı Abdulkerim Güven,meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Fatih Tosyalı yaptığı konuşmada, tüm partililerin Mübarek Ramazan bayramını kutlayarak,” Bayramlarımız, halkımızın birlik ve beraberliğine, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın geliştirilmesine vesile olan, ortak değerlerimiz çerçevesinde, insanlarımızı birbirine yaklaştıran müstesna günlerdir. Ramazan Bayramının hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi korusun” dedi.

Düzenlenen toplantıda yapılan konuşmalarda tüm teşkilat üyelerinin Ramazan Bayramını kutlandı, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilendi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı partililer ile bayramlaştı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>