Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Onuruna İftar Yemeği Düzenlendi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ramazan ayı münasebetiyle Belen Kaymakamı Hayretin BASKIN’ın ev sahipliğinde, İlçemizde ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar yemeği verildi. Belen Öğretmenevi Seyir Terasında düzenlenen İftar yemeğine; Kaymakam Hayrettin BASKIN ve eşi, Belediye Başkanı İbrahim GÜL ile eşi, Kaymakam Refiki İsmail DEMİRTAŞ ve eşi, Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve eşleri, Kurum Amirleri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

İftar programı, Belen Merkez Kanuni Sultan Süleyman Camii İmam Hatibi Hasan ŞAHAN tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akabinde ezanın okunmasıyla başladı. İftar yemeği sonrasında İlçe Müftüsü Mehmet Seri DOĞRU’nun duası, Muharip Gaziler Derneği Belen Temsilcisi Ömer İNCESU’nun konuşması ile devam ederek Kaymakam BASKIN’ın konuşması ve akabinde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaymakam BASKIN konuşmasında; “Ramazan ayı birlik, dirlik ve beraberlik duygularımızın en üst düzeye çıktığı kutsal zaman dilimlerinden biridir. Böyle mübarek bir ayda Allah’ın rızasına kavuşmamıza vesile olacak bir iftar sofrasında sizlerle birlikte olmak şahsım adına çok büyük bir mutluluk ve onur vesilesidir. Birbirine derin duygularla bağlı olan bizler; bundan sonra da her türlü zorluğu aşabilecek kudret ve maneviyata sahip olarak birlik ve beraberliğimizi daha da arttırarak sürdürme gayreti içerisinde olacağız. Rahmeti ile birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği bu mübarek ayda, bir araya gelmemize vesile olan, bu vatan toprakları uğruna şehadet şerbetini içmiş Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, ebediyete intikal etmiş olan Gazilerimize Allah’tan rahmet, yaşayan Gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Davetimize iştirak ederek bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek İftar yemeğinin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>