RÜYA GERÇEK OLMAK ÜZERE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

3 sene önce 3. Lig’e düşmek üzereyken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın elinden tuttuğu ve hak ettiği yere getirmek için çaba harcadığı Hatayspor, Süper Lig’e çıkmak için tarihi bir maça çıkıyor.

Doğru yapılanma ve dürüst yönetimle şehrin takımını yalnızca 2 sene içinde şampiyon yaparak 1. Lig’e taşıyan Lütfü Savaş, hiç şüphesiz bu başarıdaki en büyük pay sahibi.

Uzun lig maratonunun sonunda play-off oynamaya hak kazanan ve ilk maçta Adana Demirspor’u mucizevi geri dönüşle saf dışı bırakan bordo-beyazlılar, son 90 dakika için Gaziantep Gazişehir ile mücadele edecek.

Samandağ’dan Erzin’e, Hassa’dan Defne’ye kadar tek vücut olan Hataylılar şampiyonluktan ve Süper Lig’den emin. Süper Lig özleminin sona ereceğini ve rüyanın gerçeğe dönüşeceğini düşünen bordo-beyazlı taraftarlar, İstanbul’da oynanacak final maçında takımını yalnız bırakmayacak.

Maçın oynanacağı stadyumda yerini alarak takımlarına maç boyunca destek olacak taraftarlarla birlikte 1 buçuk milyon Hataylı da dualarıyla, inançlarıyla ve coşkularıyla takımlarının yanında olacak.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>