Uğur Fırat ;”BU BAYRAMDA SENDE GÜLDÜR”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, İşitme Engelliler Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Çörtük ile başlattığı ‘Bu bayramda sen güldür ‘’projesi onlarca işitme engelli aile ve çocuklarına bayram hediyeleri dağıtımı gerçekleştirildi.
Uğur Fırat’ın başlattığı kampanya çocukları ve ailelerini mutlu etmek amacı taşıyor. Bireysel olarak başlatılan ‘’Bu bayramda Sen Güldür’’ projesinde işitme engelli aileleri ve çocukları için hazırlanan hediye paketleri Uğur Fırat ve Mehmet Çörtük, tarafından takdim edildi.
ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN
MUTLU ET, MUTLU OL
Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, işitme engelli aileleri ve çocuklarının bayram hediyesi dağıtımında yaptığı konuşmada, kardeşlerimizin gönül köprüsü olmayı hedefledik. Amacımız engelsiz bir dünya da mutlu insanlar görmektir.
Kampanyamıza maddi manevi olarak destek veren arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
En büyük güzellik insanların gülen yüzlerini görebilmektir diyen Fırat yaşam felsefem mutluet, mutlu ol.
Projeye Kuyumcu esnafları da katılarak destek verdiler.
DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ
İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük, ‘’Bu Bayramda Sende Güldür ‘’Projesinin mimarı İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat’a çok teşekkür ediyoruz dedi. Çörtük, derneğimiz 39 kişiden oluşuyor. Birçoğu maddi imkânsızlıklar nedeniyle sıkıntılı, bayram üzeri gelen bu hediyeler kısmende olsa hepsinin yüzü güldürdü. Böylesi desteklerin devam etmeni temenni ediyorum şeklinde konuştu.
İŞİTME CİHAZI

İşitme Engelliler öğretmeni Gülhan Tatlı’ya bu projeye verdiği destekten dolayı kahve fincanı takdim eden Fırat aynı zamanda ihtiyaç sahibine verilmek üzere bir işitme cihazı hediye etti. Tatlı, böyle bir projenin içinde olmaktan ve tercümanlık yapmaktan onur duydum diyerek başkan Fırat’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>