KIRIKHAN BELEDİYESİ VE YUVAM DERNEĞİ RAMAZAN EĞLENCESİ DÜZENLEDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediyesi ve Yuvam Derneğinin 25.05.2019 Cumartesi akşam saat 21.00’de Mesire alanında düzenlenen Ramazan Eğlence etkinliğine Suriye’li Muhacirler ve Kırıkhan’lı vatandaşlar katıldı.

Çocukların çoğunlukta olduğu Ramazan eğlence etkinliğinde misafirlere ücretsiz çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Etkinlik açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Ney ve Def eşliğinde Semazen gösterileri, Karagöz – Hacivat orta oyunu düzenlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Belediyemiz ve Yuvam Derneği İle Birlikte Mesire Alanında Ramazan Eğlencesi Düzenleyerek Ensar, Muhacir kardeşliğini pekiştirip hemşerilerimizin Ramazan ayı yorgunluğunu atmalarına katkı sağladık. Ayrıca çocuklarımızın da kendilerine olan özgüvenlerini arttırma imkânı sağladık. Ramazan eğlencesi etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür eder tüm İslam âleminin ve hemşerilerimin Mübarek Ramazan ayını en kalbi duygularımla kutlarım.” Dedi.

Çocukların palyaçolar ve çeşitli oyun guruplarında gönüllerince eğlendiği Ramazan eğlencesi Atölyelerin ve sergilerin gezilmesi ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>