BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:METRUK BİNALARIN YIKIMI DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bekbele mahallesinde tehlike arz eden metruk bir binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bazı mahallelerde sahipleri tarafından terk edilmiş, içerisinde kimsenin oturmadığı, bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tutmuş pek çok bina bulunuyor. Dolayısıyla, insanlarımızın yaşadığı bölgelerde yıkılma tehlikesi bulunduğu için, can ve mal güvenliği açısından ciddi tehlike arz ediyor. Boş oldukları için bazı kişiler tarafından kötü maksatlarla için kullanılabiliyor. İskenderun Belediyesi olarak bu tür binaları yıkıyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı,”Bu mahallelerde yaşayan aileler kendileri ve çocukları için haklı olarak endişe etmeye başlıyor. Farklı mahallelerde bulunan bu metruk yapılara da belirlediğimiz program dahilinde müdahale ediyoruz. Yapılan gerekli araştırmalar ve teknik incelemeler sonucunda tehlikesiz hale getiriyoruz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>