AK PARTİ’NİN YENİ BAŞKANI YELOĞLU PARTİLİLERLE BULUŞTU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile AK Parti’nin yeni İl Başkanı olarak atanan Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay İl Başkanlığı Binası’nda mevcut İlçe Başkanları ve partililerle bir araya geldi. Göreve atanmasının ardından, hafta sonunda AK Parti Genel Merkezi’nde olan toplantıya katılma dolayısı ile Antakya’ya geç gelen Yeloğlu’na parti önünde coşkulu bir karşılama gerçekleştirildi. Yoğun kalabalığın olduğu karşılama da partililer Yeloğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu.

AK Parti Hatay İl Başkanlığı önünde gerçekleşen karşılama sonrasında toplantı salonunda partilileri ile bir araya gelen AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, el ele omuz omuza güç birliği yapacaklarını, hiçbir zaman geriye dönüp bakmayacaklarını söyleyerek “netice de biz bir aileyiz. Daha önce de bu ailenin bir ferdiydim, şimdi de öyle kabul edin beni. Hepimiz yol arkadaşıyız, bundan sonra da omuz omuza, el ele güç birliği yapacağız. Cumhurbaşkanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’yi nasıl daha güçlü yaparım? Uğraşıyorsa bizde onun bir parçası olarak naçizane Hatayımıza partimizi nasıl daha müreffeh, nasıl daha güçlü, nasıl daha ekonomik yönden büyütürüzün çabası içerisinde olacağız. Partimizin kurulduğu günden bu yana hep beraberdik. 2004-2009 yılları arasında Antakya Belediye Başkanlığı yaptım, tabi ondan sonra başka arkadaşlarımız devam etti. İl başkanlığı da aynı şekilde çok değerli başkanlarımız geldi geçti. Hepsinden Allah razı olsun, büyük emekleri oldu. Partimiz günden güne güçlendi. Zaman zaman krizler yaşandı, istediğimiz sonuçları elde edemediğimiz günler oldu. Biz hiçbir zaman geriye dönüp bakmayacağız. Kendi içimizde değerlendirmeler yapacağız, ama kimseyi eleştirme hakkını kendimizde görmeyeceğiz. Çünkü herkes iyi niyetle çalıştı. Tabi ki tedbir almak bizden, takdir Allah’tan. Bundan sonraki dönemde de hep beraber çalışacağız” dedi.

‘Kimse İle Derdimiz Yok’

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, hiçbir hesabının olmadığını vurgulayarak bugünlerde bir İl yönetimiz kurulacak. Bir kısım arkadaşlar tabi yönetimde yer alacaklar ama şunu bilin ki yönetimde yer alan almayan her arkadaşımız birer yöneticidir. Beni kendinize yakın görün. Her konuda desteklerinizi de bekliyorum. Memlekette var olan, olabilecek veya oluşmuş tüm problemleri el birliği ile çözeceğiz. Bizim hiçbir hesabımız yoktur, kimse ile de bir derdimiz yoktur. Memleketimiz için ne faydalıysa onu yapma gayretinde olacağız” dedi.

‘Genel Merkez de Toplantıya Katıldım’

Görevi atanmasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nde olan toplantı dolayısı ile geciktiğini söyleyen Yeloğlu “görevi aldıktan sonra biraz geciktim. Tam hazırlık yapıp gelecek iken hafta sonu için Genel Merkezde bir toplantı olduğunu söylediler. Bende git gel olmasın diye, burası da Mehmet Ali kardeşim ve diğer yönetici arkadaşlarla emin ellerde diye düşündüm. Hafta sonu Genel Merkez’de ki toplantıya katılıp öyle geldim” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonrasında partililer AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ile fotoğraf çektirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>