İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: İFTAR SOFRALARINDA KARDEŞLİK RÜZGÂRI ESİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesinin ev sahipliğinde hayırseverlerin katkıları ile düzenlenen iftar sofralarında, kardeşlik ikliminde bir arada iftar yapmanın hazzı yaşanıyor.

Komşuluk, paylaşma, dayanışma ve bir arada olma kültürümüzün yaşatılmasına vesile olan iftar sofrası, halkımızdan ilgi görüyor.

İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde, her gün iskelede kurulan gönül sofrasında her kesimden ve her yaştan vatandaş aynı sofrada buluşuyor.

Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasına katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, iftar sofralarında ramazanın güzelliğinin yaşandığını belirterek, “Mübarek ramazanda halkımızla iç içe, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın hazzını, mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan paylaşmaktır. Ramazan, dayanışma içerisinde olmaktır. Ramazan dargınlıkları unutmak, birbirimize saygı, sevgi ve hoşgörüyle yaklaşmaktır. Ramazan kardeşliktir. Bizi biz yapan, bir arada tutan, kültürümüzdür. Kültürümüzü yaşatacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşayacağız” dedi.

İftarın ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı vatandaşlarla sohbette etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>