19 MAYIS SAMANDAĞ’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Samandağ’da coşkuyla kutlandı.

Samandağ’da 19 Mayıs Kutlama etkinlikleri, 19 Mayıs 2019 Pazar günü sabah saat 09:30’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Samandağ Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Kutlama etkinlikleri saat 10:00’da Samandağ Kültür Merkezi’nde yapılan Kutlama töreni ile devam etti. Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi’nin organizasyonu ile gerçekleşen kutlama törenine Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emrah Nergiz, Sahil Güvenlik Komutanı Adil Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı, İlçe Milli eğitim Müdürü Hilmi Kapo, oda başkanları, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Derya Yıldız yaptı. Konuşmanın ardından şiirler okundu, sinevizyon gösterisi ve oratoryo gösterimi yapıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı kutlama programı kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan Ortaöğretim öğrencileri arasında slogan, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

Ödül töreninde, slogan, şiir ve kompozisyon dallarında 3. Olan öğrencilere ödüllerini İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emrah Nergiz, 2. Olan öğrencilere ödüllerini Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve 1. Olan öğrencilere ödüllerini Samandağ Kaymakamı Murat Kütük verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>