SANATÇI SELAMİ ŞAHİN’DEN BAŞKAN TOSYALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ünlü Sanatçı Selami Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar temennisinde bulundu.

Sanatçı Selami Şahin, Fatih Tosyalı’nın İskenderun Belediye Başkanlığına seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve görevinde üstün başarılar temennisini iletti.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da Türk halkının gönlünde ayrı bir yeri olan Sanatçı Selami Şahin’e içten dilekleri için teşekkür etti.

SANATA VE SANATÇIYA ÖNEM VERİYORUZ

Sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Belediye, sadece yol, su kaldırım yapan kurum değildir. İnsanların gönlüne ruhuna da hizmet etmeniz gerekiyor. Bizlerde her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Bu çevrede sosyal, kültürel sanatsal etkinlik düzenleyeceğiz. Bu konuda titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretleriniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” diye konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>