“KARİB EL ĞARİB” FİLMİNİN SAMANDAĞ’DA GALASI YAPILACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Başrollerini Tolga Antakya, Sertan Çoban ve Dilek Bostancıoğlu’nun paylaştığı gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Karib El Ğarib filminin Galası Samandağ’da yapılacak. Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilen filmde bir tır şoförünün oğlunun trajikomik öyküsü anlatılıyor.

Yönetmenliğini Tolga Tatlı’nın, Senaristliğini ise Caner Gümüş ve Tolga Antakya’nın yaptığı filmde TV Haber sunucusu Ali Yolcu da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Çekimleri Hatay’ın Antakya, Samandağ ve Defne ilçelerinde yapılan ve tamamı Arapça çekilip Türkçe altyazılı hazırlanan filmin Galası, Samandağ Belediyesi’nin katkılarıyla 17 Mayıs 2019 Cuma günü saat 20:30’da Samandağ By Aslan Kültür Merkezi (Yeni Çarşı Salonu)’nda yapılacak.

Karib El Ğarib filmi Gala gösteriminin ardından 18 ve 19 Mayıs’ta saat 15:00 – 18:00 ve 20:30 seansları ile de yine Samandağ’da gösterimde olacak

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>