HGC’DEN LÜTFÜ SAVAŞ’A ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Hatay Gazeteciler cemiyeti Başkan Ahmet Yetişen, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan HGC Başkanı Ahmet Yetişen, Tekrar göreve gelmenizden dolayı sizi tebrik ediyor, hayırlı olsun diyoruz. Artık seçimler bitti Hatay halkı sizden hizmet bekliyor, her türlü hizmetlerde bizlerde gazeteciler olarak sizlere destek olmaya devam edeceğiz dedi.

HBB Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Basın çalışanları bizim olmazsa olmazımızdır, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlerin düşünceleri bizler için önem arz etmeye devam edecek, Hatay gazeteciler cemiyeti, tüm ilimiz genelindeki gazetecilerin bir araya geldiği güçlü bir cemiyet bu anlamda da başkanınız Ahmet Yetişen’i tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Daha sonra güncel konuların konuşulduğu toplantı fotoğraflar çekilerek son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>