BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: İNSAN ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, insan odakları çalışmalar ve hizmetler yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İskenderun Devlet Demir yolları müdürü Mehmet Ali Şimsek ve Mehmet Gületaş, AK Parti Denizciler seçim koordinasyon merkezi sorumlusu Müzzeyyen Gürcü, Denizciler ilkokulu idarecileri, AK Parti eski milletvekili Mehmet Soydan, AK Parti İskenderun eski ilçe başkanları, öz çelik iş sendikası İskenderun şube başkanı Musa Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Sahil Güvenlik Grup komutanı Yarbay Çağın Taşkın, Tos çelik fen lisesi idarecileri, Haznevi camii cemaati, kız meslek lisesi idarecileri, azganlık Tosyalı camii imamı Bestami Ağca, işadamları ve çok sayıda vatandaş Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Halka hizmet hakka hizmettir. Bu anlayış çerçevesinde halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Toplumun herkesimi ile iletişim halinde olup sorunları ortak akıl çerçevesinde çözeceğiz. Bizler her zaman İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında her türlü fikre ve öneriye açık olacağız. İskenderun’u hep birlikte geleceğe hazırlayacağız” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>