Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL;Bu topraklarda yaşamanın bedeli ödediysek, yine gözümüzü kırpmadan vatan için öderiz

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, hain terör örgütü tarafından Şehit olan Hataylı kahraman Mehmetçiklerimiz için yayımladığı mesajda;

Mübarek ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde, hain terör unsurlarınca yapılan saldırılarda art arda gelen Şehit haberleriyle yıkılıyoruz. Dualarımız, terörle mücadele için canını ve kanını hiçe sayan kahraman Mehmetçiklerimizde.

Hakkari ve Suriye Azez bölgesinde, hain teröristlerce yapılan kalleş saldırılarda, Şehit düşen kahramanlarımızın acısıyla kahrolmuşken, dün Şırnak Görmeç Köyü kırsalında, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden Hataylı delikanlılarımız, Piyade Sözleşmeli Erler Ercan Can (24) ile Ali Çeker’in (22) Şahadet şerbetini içmeleri, bizleri kahretti.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Bizler terörle mücadelenin amansız ve acımasız şekilde sürdürülmesi milli ve tarihi bir sorumluluk olduğunun da bilincindeyiz.

“Milletimizin birlik ve beraberliğine, kast edecek hainler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Şehitlerimizin, Gazilerimizin emaneti bu cennet vatanı, muasır medeniyetler seviyesine getirmek için canla başla çalışarak, Atalarımızdan armağan şanlı Türk Bayrağını sonsuza dek dalgalandırarak bu soysuzların heveslerini kursaklarında bırakmanın, Şehitlerimize ve Gazilerimize vefa borcumuzun da gereği olduğuna inanıyoruz.

Bu topraklarda yaşamanın bedeli ödediysek yine gözümüzü kırpmadan vatan için öderiz.

Vatan ve bayrak uğruna bu güne kadar verdiğimiz şanlı mücadelede tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize yüce Allah’tan rahmet, Şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere Hataylı hemşerilerimize ve milletimize, metanet ve başsağlığı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>