Bektemir Boğmak UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhuriyet Anadolu Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılında mezun olacak 12.sınıfların Kep töreni okulun bahçesinde muhteşem bir törenle gerçekleşti. Okulun kuruluşundan itibaren 2.mezunlarını veren Cumhuriyet Anadolu Lisesi görkemli bir törenle öğrencilerini uğurladı. Kuruluşundan bu Yana İskenderun’un seçkin okulları arasında olma yolunda hızla ilerliyor.

Mezuniyet belgesi aldığı törende aileler çocuklarını yalnız bırakmazken, tüm öğretmenler ve okul idaresi bu muhteşem törene katılım gösterdi.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü,
Bekdemir BOĞMAK,  bu yıl mezun olan öğrencilerimiz Türkiye’nin önemli birer akademisyeni, eğitimcisi ve iş adamı olacağından emin olduğunu belirletti.

Bu başarıya katkı sağlayan öğretmenlerimize velilere ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum.” dedi.

DÜŞTÜĞÜNÜZ YERDEN HEMEN KALKABİLİN

Bu yıl mezun olan öğrencileri tebrik eden Boğmak, yeni mezunlara “Mezun olarak her şey daha yeni başlıyor. Önemli olan bu zorlu yolda yılmamak, bu zorlu yolda düştüğün yerden hemen kalkabilmektir” diye öğüt verdi.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi ve önce okullarını dereceyle bitiren öğrenciler başarı belgelerini aldı, ardından okulu dereceyle bitirerek büyük başarı gösteren öğrencilere ödülleri verildi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni derece ile bitiren öğrencilerin devir teslim töreni, duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Tüm öğrencilerin mezuniyet belgelerinin almasının ardından kep atma törenine geçildi ve muhteşem bir tören ile birlikte öğrenciler keplerini atarak mezuniyetin tadını çıkardılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>