KIRIKHAN’DA GAZELLA GAZELLA KOROSU TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Gazella Gazella Türk Halk Müziği Korosu konseri 03.05.2019 Cuma günü akşam saat 20.00’ de Naim Atakaş Anadolu Lisesinin bahçesinde gerçekleştirildi.

Türk Halk Müziği konserine İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan yardımcısı Muhammed Tolga Üçdal, Ak parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet müdürü Hasan Kılıç, İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Ak parti Gençlik kolları Başkanı Osman Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde koro ve solo olarak türküleri söylendi. İlçe milli eğitim müdürü İbrahim Cahit Ayazhan’in da koroya eşlik ettiği konser coşku ve hayranlıkla izlendi.

Konserde konuşma yapan İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, bu güzel konserde emeği geçen herkese teşekkür edip, Kırıkhan’da bu tür faaliyetlerin artması için her türlü desteği vereceklerini söylediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>