İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: BELEDİYE OLARAK SOSYAL MARKET AÇIYORUZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

-BAŞKAN TOSYALI: GEL SENDE PAYLAŞ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak sosyal market açacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sosyal marketin belediye binasının altında bulunan pasajda hizmet vereceğini söyledi.

GEL SENDE PAYLAŞ

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı ,”Bu çerçeve “Gel Sen de paylaş” sloganı çerçevesinde uygulamaya girecek proje kapsamında başta giyim eşyası olmak üzere, çocuklar için oyuncak ve ayakkabı ürünlerinin de yer alacağı “Sosyal Marketin” kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirtti. Bu projemiz tüm bölgeye örnek olacak şekilde işyelecek. Kültür Müdürlüğümüz işin koordinasyonunu yapacak” dedi.

HAYIRSEVERLERDEN HER TÜRLÜ YARDIMI BEKLİYORUZ

Sosyal marketin İskenderun’da büyük bir eksikliği ortadan kaldıracağını vurgulayan Başkan Tosyalı,“Bu proje sayesinde ihtiyaç sahibi aileler, ihtiyaçlarına istedikleri anda ulaşabilecekler. Yardıma muhtaç insanlarımız burada ihtiyacı olan giyim malzemesini alabilecekler. Daha huzurlu, daha mutlu ve daha güzel İskenderun için çalışıyoruz. Hayırseverlerden her türlü yardımı bekliyoruz. Vatandaşlarımız evlerinde kullanmadığı eşyaları bize getirsin bizlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıralım. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>