BAŞKAN YAVUZ; “KIRIKHAN’I SEVİYORUM, YERE ÇÖP ATMIYORUM KAMPANYASI BAŞLATTI”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, toplumu bilinçlendirme, hijyen ve sağlıklı bir şehir farkındalığı yaratmak için “Kırıkhan’ı Seviyorum, Yere Çöp Atmıyorum” kampanyası başlattı.

02.05.2019 Perşembe günü Başkan Yavuz’un Belediye temizlik işleri müdürlüğüne verdiği talimatlar doğrultusunda Cumhuriyet İlkokulunda başlatılan kampanyaya Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katılım sağladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “Kırıkhan belediyesi olarak başlatmış olduğumuz “Kırıkhan’ı Seviyorum, Yere Çöp Atmıyorum” Temizlik kampanyamız kapsamında ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu öğretmen, öğrencilerimizle birlikte belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz, okul etrafı Aydınlı Cami etrafı ve Mesire alanında çöp toplama işleri yapıldı. Bu kampanya ile öğrencilerimiz başta olmak üzere toplumumuzu bilinçlendirme ve farkındalık oluşturabilmektir. Temiz şehir hepimizin hakkı olduğu gibi böyle kampanyalara hepimizin katılım sağlaması da çok önemlidir. Kampanyamız bugünden sonra da devam edecektir” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>