Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü 1.Amatör Lige Yükseldi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ligi yenilgisiz 1. Tamamlayarak play – offlara kalan ve maçlar sonucunda Bölgesel 2. Amatör Ligden 1. Amatör Lige Yükselen Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübünün Yöneticileri ve futbolcularla birlikte Kaymakam Musa SARI’yıa kupayı sunmak üzere konvoy ve davul-zurna ile Kaymakamlığa geldiler.

Coşku içinde geçen karşılamada Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü başkanı , yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular zorlu mücadele sonucunda almış oldukları 1.lik kupasını Kaymakam SARI’ ya takdim ettiler. Hükümet Konağı önünde heyeti kurum amirleri ile memurlarda karşıladı.

Kaymakam SARI “ Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve futbulcularını kutlayarak ,sezon boyunca büyük üstünde başarı gösterdiniz . Sizlerle övünüyoruz. Amatör 1. Ligde be başarımızı muhafaza edeceğinize, hatta daha da ileriye taşıyacağınıza inancım tamdır. Kaymakamlık ve tüm ilçe olarak desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Sezon boyu verdikleri mücadelenin karşılığını aldıkları başarıiçin mutlu olduklarını belirten kulüp yöneticileri “Bu şampiyonluğu tüm Arsuz halkına armağan ediyoruz. Sene başından bu yana büyük emek vererek , önemli bir mücadele ortaya koyduklarını ve karşılığını aldıklarını , herkesin emeğine ve yüreğine sağlık diyerek ,Fahri Başkan Kaymakam SARI’ya da sezon boyunca kulüplerine vermiş oldukları destek için teşekkürlerini sunduğunu belittiler

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>