KOÇFEST ile öğrenciler müzik, spor ve eğlenceye doydu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Her yıl on binleri buluşturan Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali olan KOÇFEST ile öğrencilerimiz müzik, spor ve eğlenceye doydu.

Festivalde sahneye çıkan ünlü DJ Hakan Kabil, Athena konseri öncesi sahnede performansıyla gençlere keyifli saatler yaşattı. Türkiye’nin en önemli ve başarılı rock grupları arasında yer alan Athena grubu, hit şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumladıkları geniş repertuarlarıyla gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Festival kapsamında KoçFest Üniversite Spor Oyunları müsabakaları da gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda 13 üniversiteden 20 takımın katıldığı salon futbolu müsabakaları 3 Mayısa kadar devam edecek. Yine Festival kapsamında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Karate Şampiyonası da 30 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında Samandağ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Festivalin ikinci gününde “İyilik Peşinde Koş” sloganı ile 5 kilometrelik koşu düzenlendi. Kampüs içerisinde koşuya katılanlar, istedikleri sivil toplum kuruluşuna bağış yapma şansı da yakaladı.

İki gün süren festivalde öğrencilerimiz spor, dans, survivor parkuru, yarışmalar ve sürpriz şov ile bütün bir yılın yorgunluğunu atarak heyecan ve eğlenceyi doyasıya yaşadı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>