Antakya Defne Rotary Kulübü Eğitime Katkı İçin Brunch

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Eğitime katkı amacıyla Antakya Defne Rotary Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen brunch, Antakya Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı.
Brunch’ta kısa bir konuşma yapan Defne Rotary Kulübü Başkanı Volkan Ekmekçi; eğitime olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:
“Rotary, yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek ve dünya çapında örgütlendiği bir hizmet kuruluşudur. “KENDİNDEN ÖNCE HİZMET”  Rotary’ nin hizmet idealidir. Dolayısıyla Antakya Defne Rotary Kulübü olarak, kendi kaynaklarımızla yaptırmış olduğumuz Yaylacık Defne Rotary İlköğretim Okulu ve Gözene Defne Rotary İlköğretim Okulu’ na desteğimiz, kesintisiz olarak devam etmekte. Üniversite çağında ihtiyacı olan başarılı öğrencilere burs veriyoruz. Ayrıca her yıl geleneksel hale getirdiğimiz eğitime katkı amaçlı brunch etkinliğimiz, aynı zamanda kulüp üyelerimizin de aileleriyle kaynaşma ve dostluğu pekiştiriyor..2018-2019 dönemimizin  “İlham Kaynağı Olalım” sloganıyla yola çıkarak; topluma hizmet noktasında farklı etkinlikler yaptığımızı düşünüyoruz. İlham kaynağı olabildiysek ne mutlu bizlere!”
 Kulüp üyeleri ve konukların yoğun katılımıyla gerçekleşen brunch; at gezintileri ve çeşitli spor etkinlikleriyle son buldu
DEFNE ROTARY KULÜBÜ
ROTARY İNSANLIĞA HİZMET EDER”
1995 yılında kurulan Antakya Defne Rotary Kulübü tarafından; 1996 yılında Gözene köyünde 5 derslikli GÖZENE DEFNE ROTARY İLKÖĞRETİM OKULU, daha sonra Yaylacık köyüne 8 derslikli YAYLACIK DEFNE ROTARY İLKÖĞRETİM OKULU inşa edilmiştir. Her yıl bu okulların genel ihtiyaçları tespit edilerek, Defne Rotary Kulübü tarafından eksikleri tamamlanmıştır. Ayrıca Antakya Zihinsel Özürlü Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi’ne ağaç mobilya atölyesi kazandırılmış, her yıl üniversitede okuyan ihtiyaçlı öğrencilere karşılıksız burs, bir çok okula teknolojik destek verilmiş, sağlık taramaları yapılmıştır. Ev kadınlarını bilinçlendirmek üzere EVKA Projesi, Köy kadınlarına yönelik KÖYKA Projesi gibi birbirinden değerli projeler hayata geçirilmiştir.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>