BAŞKAN GÜVEN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Nikâh Salonunda muhtarlarla bir araya gelerek, Arsuz’a hep birlikte hizmet edeceklerini belirtti.

31 Mart seçimlerinde, muhtar olarak seçilen tüm muhtarları tebrik eden Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz için birlikte çalışacaklarını, sürekli iletişim halinde olacaklarını ifade etti. Mahallelerdeki sıkıntılardan haberdar olduğunu belirten Başkan Güven, “Mutlaka her mahallede bir sıkıntı vardır. Bizler Arsuz Belediyesi olarak hem mahallelerimize hem de ilçemize hizmeti en iyi ve en hızlı şekilde getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra ayrım yapmadan, ayrıştırmadan görev yapacağız. Belediyemiz bünyesinde bulunan Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü daha aktif olarak kullanacağız. Tüm muhtarlarımız bu müdürlüğümüz ile iletişime geçip, istek ve taleplerini iletebilirler.

“Hizmetin Sınırı Yoktur”

Hizmetin sınırı yoktur. Hizmet almak milletin hakkıdır. Mümkün olduğu kadar istek ve talepleri yerine getirmeye çalışacağız. Ama öncelikleri düşünmek lazım. İhtiyaçlarla ilgili bir sıralama yapılması gerekir. Bu ihtiyaçların kaçı Arsuz Belediyesi tarafından yapılır, kaçı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılır değerlendirmesini yaparız. Bunları yaparken de mutlaka bir program dâhilinde yapmak gerekir. Tabi biraz da sabırlı olmak gerekir. Yapılacak tüm hizmetlerin anında olması zordur. Zamanla hangi mahallemizin, hangi hizmete ihtiyacı olduğunu tespit eder ve en kısa süre içerisinde bu hizmetin, bu isteğin yerine getirilmesi için çalışmalarımızı başlatırız, “dedi.

Ardından, Arsuz Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Ali Yoksulabakan, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün yetki ve sorumluluk alanları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>