BAŞKAN SAVAŞ’TAN GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 26 Nisan Cuma günü Türkiye’deki 11 CHP’li büyükşehir belediye başkanı ile birlikte Ankara’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

İlçe, bölge ayrımı gözetmeden tüm vatandaşlara eşit hizmet götüren belediyecilik anlayışıyla hareket eden CHP’li belediye başkanlarının içinde yer alan Lütfü Savaş, gerçekleşen ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“ŞEHİT HEPİMİZİN ŞEHİDİ”

Hatay’da devletin ve milletin temsilcisi olduğunu ifade ederek düşüncelerini paylaşan Lütfü Savaş, “Al bayrak uğruna canını feda ederek şehit düşen vatanımızın evlatları hepimizin evladıdır. Genel Başkanımızın cenaze töreninde olmasından daha doğal bir şey olamaz. Şehitlerimiz şehit olana kadar birilerinin kardeşi, eşi, kocası, akrabası olabilir ama şehit olduğu andan itibaren o devletin, o milletin şehididir. O şehidi herkesin kucaklama hakkı vardır. Gerek muhalefet gerek iktidar şehidine sahip çıkma sorumluluğundadır. Genel Başkanımızın devletimizin bakanlarının olduğu bir yerde 1,5 saat bir evde kalması bizi gerçekten üzmekte ve düşündürmektedir. İnşallah hepimizin özlemle beklediği birbirimizi kucaklayacağımız günler çok yakındır” diyerek tüm dünyanın kucaklaşmaya ve birliğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

“HATAY’DAKİ TABLO ÖRNEK ALINMALI”

Hatay’ın çok renkli yapısı olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Savaş, “Birilerini yok sayarak kendinizi üstün göremezsiniz. Böyle demokrasi olmaz. Biz Hatay’da iyiliği, güzelliği paylaştığımız gibi acımızı da, sıkıntımızı da paylaşıyoruz. Böyle olunca hepimiz mutlu oluyoruz” diyerek Hatay’daki tablonun örnek alınması gerektiğini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>