AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ SALİM ÇİFTÇİOĞLU AYHAN YAVUZ’A ZİYARETTE BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bir dizi çalışmalar için Hatay’da bulunan Ak parti Çankırı Milletvekili Salim Çiftçioğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Belediye başkan yardımcısı Muhammed Tolga Üçdal, Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Ak parti Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çiftçioğlu’nun nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sayın Vekillerimizle birlikte yapılan çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk. Bir kez Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çiftçioğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Başkan Yavuz’un ardından açıklama yapan Ak parti Çankırı Milletvekili Salim Çiftçioğlu; “ Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle bir dizi çalışmalar için Hatay’da bulunmaktayım. Bu doğrultuda Belediye Başkanlarımızı da ziyaret etmek istedim. Kırıkhan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’un önceki dönemde çok başarılı projelere imza attığını Ankara’dan hatta Çankırı’dan dahi duymuştum. Ve bu ziyaretimde de böyle büyük başarıların kaynağını Ayhan Başkanımızı görüp yüz yüze tanıyınca da daha iyi anladım. Başkanımızın başarılı çalışmaları partimizin gönül belediyecilik hizmet anlayışı ve fiziki hizmetler noktasında da eş değere olduğunu gördüm. Başkanımıza bundan sonraki hizmet süresinde de başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Milletvekili Salim Çiftçioğlu Hatay’da ki çalışmaları nedeniyle Kırıkhan’dan ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>