AYDINLIK GELECEĞİMİZİN MİMARI ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının ve bu önemli günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 99. Yıldönümünü coşku ile karşıladığını belirten Başkan Savaş, “23 Nisan 1920 demokratik, laik ve bağımsız Türk Devleti’nin temellerinin atıldığı ve halkın kendi geleceğine kendisinin sahip çıktığı gündür. Bu Bayram; Bağımsızlık ve İstiklaldir. Demokrasidir. Milli şuur ve milli mücadeledir. Bir milletin şahlanışı, dirilişidir. Bir devletin kurtuluşu ve yeniden kurulmasıdır. Ulu Önder Atatürk, böyle bir günü çocuklara armağan edip dünyada eşi benzeri olmayan bir bayrama çevirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğu güveni ifade etmiştir. Yarınlarımızı şekillendirecek çocuklarımıza sahip çıkarak onları sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek en önemli görevlerimizin başında gelmektedir.

AYDINLIK GELECEĞİMİZİN MİMARI ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

“Çocuklarımızın gözlerindeki ışık, yüreklerindeki sevgi ve saflık tüm dünyanın daha güzel olması için yeterli olacaktır. Yüreği sevgiyle çarpan, aydınlık geleceğimizin mimarı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, dünyanın bütün çocuklarını sevgiyle kucaklıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk meclisimizin kıymetli üyeleriyle milli mücadelemizin aziz şehitlerini ve kahraman gazilerini şükranla anıyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>