ALTIN ADAMLARDAN EMNİYET TEŞKİLATINA BÜYÜK JEST

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türk Polis Teşkilatı’nın 174’in Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimi kurulu üyeleri geçtiğimiz haftalarda kutlanan Polis Haftası dolayısıyla, neredeyse geleneksel hale gelen Emniyet Teşkilatı onuruna 23 Nisan gecesi Yelken Kulübünde bir yemek tertipleyecek.

Geçtiğimiz yıl Anemon Otelde gerçekleşen Polis Haftası onuruna verilen yemek programı bu yıl İskenderun Yelken Kulübünde gerçekleşecek.

Türk Polis Teşkilatı’nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne önemli görevler üstlendiğini de ifade eden Uğur Fırat “Teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar vatanı, milleti ve devleti için can veren, şehit olan bu teşkilatın mensuplarına ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Polis arkadaşlarımız çok zor şartlarda görev ifa ediyorlar. Yeri geldiğinde gözlerini kırpmadan canlarını verebiliyorlar. Bu milletin, bu devletin bekası için, bu toprakların vatan olabilmesi için gözlerini hiç kırpmadan görev yapıyorlar.

Bu nedenle bizde onları senede bir gün olsun onure edebilmenin mutluluğunu yaşayabilmek adına bu geceyi düzenliyoruz şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan İskenderun Emniyet Müdürü M.Mithat Tolunay “174 yıldır hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde üstün hizmet anlayışı ile halkımızın hizmetinde olan teşkilatımız, 174 yıldır hizmet ettiğimiz görevimize saygıyla düzenlenecek olan bu geceye şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>