ATIK TABAKLAR ATIK BARDAKLAR MİNİKLERİN ÜZERİNDE HAYAT BULDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz a Bağlı Nardüzü Mahallesinde Hazreti Fatıma Anaokulu öğretmenleri ve velileri tarafından hazırlanan sıfır atık projesi ve açılış töreni büyük ilgi gördü.

Nardüzü eski kız meslek lisesinin onarılarak Anaokulu olarak hizmete açıldığı açılış töreni Hazreti Fatma Anaokulu Müdürü Pınar Avcıoğlu ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı Sevinç Çakıcı, öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdiler.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı yaptığı açılış konuşmasında onarımda emeği geçen herkese teşekkür ederek başta Hatay Valisi Rahmi Doğan, olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti. Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Sarı, okula ilginin her gecen gün arttığını ve halen 101 öğrencinin olduğunu belirterek beşinci şubenin de açılacağının müjdesini verdi.

Öğrenciler için çeşitli animasyon gösterileri defileler ve çeşitli etkinliklerle renklenen törene öğrencilerin geri dönüşümden ürettikleri kıyafetlerle gerçekleştirdikleri damgasını vurdu. Plastik tabak ve bardaklardan yapılan kıyafetleri giyen öğrenciler izleyenlerden büyük alkışlar aldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>