MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ MAHALLE MUHTARLARININ ROZETLERİNİ TAKTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından ilçe seçim kurullarının kesin sonuçlarının açıklanması ile birlikte Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları mazbatalarını almıştı.

Alınan mazbataların ardından Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, hem mahallelere teşekkür ziyaretinde bulunup hem de mahalle muhtarlarına muhtarlık rozetlerinin taktı.

Ziyaretlere Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik katıldı.

Ziyaretlerde, Delibekirli Mahalle muhtarı Bestami Boz, Çamseki Mahalle muhtarı Enver YILAN, Kurtlusarımaz Mahalle muhtarı Beyazıt Kara, Topboğazı Mahalle muhtarı Bilal ALPBOĞAN, Kurtlusoğuksu ve İmece Mahalle muhtarı Âdem ÇİRKİN, Arkıtça Mahalle muhtarı Gökhan VAN, Özsoğuksu Mahalle muhtarı Şemsettin KÜÇÜK ve Karataş Mahalle muhtarı Mehmet MUCUK’ un muhtarlık rozetlerini Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman ve Belediye başkanı Ayhan Yavuz taktı.

Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz mahalle muhtarlarına bundan sonraki hizmet sürelerinde birlik, beraberlik ile başarılı hizmet dileklerinde bulundular

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>